piektdiena, 2013. gada 4. janvāris

Smaragda salāti


Sastāvdaļas:
3 vistas filejas, 250 g puscietā siera, 4 olas,  2 saujas valriekstu, 300 g majonēzes, ķekars gaišo vīnogu, kurkuma, sāls

Liek vārīties olas. Vistas fileju nomazgā, nosusina un sagriež mazos gabaliņos. Pārkaisa ar sāli un kurkumu un liek cepties. Cep 3-5 minūtes līdz fileja ir gatava, bet nav kļuvusi sausa.
Uz rupjas rīves sarīvē sieru un olas. Sakapā riekstus.
Traukā kārto salātus. Pirmā kārta vista, otrā- rieksti, tālāk seko siers un olas, tad atkal vista, rieksti, siers un olas. Starp katru kārtu smērē majonēzi. Noslēgumā salātus apsmērē ar pāri palikušo majonēzi un rotā ar vīnogu pusītēm.
Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru