piektdiena, 2013. gada 18. janvāris

Gaļa ar dārzeņiem podiņos


Sastāvdaļas:
600 g cūkgaļas, 4 lieli kartupeļi, 4 burkāni, 1/4 kāposta, 400 ml gaļas buljona, kaltēti pētersīļi, majorāns, sāls, pipari

Gaļu nomazgā, nosusina un sagriež kubiciņos. Pārkaisa ar sāli, pipariem. Kartupeļus un burkānus nomizo. Burkānus griež ripiņās, kartupeļus kubiciņos, kāpostus mazos gabaliņos. Ņem 4 podiņus, tajos vienādās daļās liek gaļu, burkānus, kāpostus un kartupeļus. Pārkaisa ar sāli un garšvielām. Katrā podiņā lej pa 100 ml buljona.
Liek sakarsēta cepeškrāsnī uz 45 min pie 200 grādiem.
Pasniedz ar skābo krejumu un zaļumiem.
Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru