otrdiena, 2013. gada 9. aprīlis

Burkānu kūka



Sastāvdaļas:
200 ml augu eļļas, 200 g brūnā cukura, 200 g miltu, 200 g rīvētu burkānu, 200 g rozīnes, 3 olas, 2 t.k. kanēļa, 1 t.k. muskatrieksta, 1 t.k. sodas, 1 cepamā pulvera

Bļodā sajauc olas, cukuru un eļļu. Iemaisa burkānus un rozīnes. Savieno miltus ar sodu, cepamo pulveri un garšvielām un pievieno mīklai. Iegūto masu pilda ietaukotā formā un cep 180 grādu temperatūrā 50 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti, ja mīkla nelīp klāt- gatavs!
Kūka vislabāk garšos nākošajā dienā, kad tā būs kārtīgi atdzisusi un garšas būs savilkušās.
Lai labi garšo!
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru