sestdiena, 2013. gada 6. aprīlis

Baklažānu laiviņas



Sastāvdaļas:
2 baklažāni, 1 burkāns, 1 sīpols, 5 ķiploku daiviņas, 80 g siera, 2 ēd.k. tomātu mērces, 2 ēd.k. majonēzes, sāls, pipari, čili pipari, eļļa cepšanai

Sīpolu un ķiplokus nomizo un smalki sakapā. Burkānu nomizo un sarīvē. Baklažānus pārgriež uz pusēm, izgrebj mīkstumu, atstājot aptuveni 1 cm biezas maliņas. Uz pannas apcep sīpolus, ķiplokus, burkānus un sagrieztus mazos gabaliņos baklažānu mīkstumus. Pievieno garšvielas un tomātu mērci. Gatavo masu pilda baklažānu pusītēs. Pa virsu liek sarīvētu sieru, kas sajaukts ar majonēzi.
Baklažānus cep cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes.
Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru