ceturtdiena, 2013. gada 6. jūnijs

Svaigie salāti ar vistas krūtiņu



Sastāvdaļas 4 personām:
2 vistas filejas, 2 tomāti, 4 paipalu olas, 2 gurķi, salātu lapas, sāls, pipari, karija pulveris
mērcei- 2 ēd.k. olīveļļas, 2 ēd.k. citrona sulas, 1 ēd.k. šķidra medus, sāls, pipari

Salātu lapas nomazgā, nosusina un saplēš gabalos. Dārzeņus nomazgā un sagriež- gurķus ripiņās, tomātus daiviņās. Paipalu olas vāra 3 minūtes, noloba un sagriež gareniski 6 daļās. Vistas filejas nomazgā, nosusina un ierīvē ar garšvielām. Apcep uz pannas no visām pusēm brūnas un tad ievieto sakarsētā cepeškrāsnī uz 5 minūtēm, līdz pilnīgai gatavībai.
Uz šķīvjiem vispirms kārto salātu lapas, pa virsu liek dārzeņus, gabalos sagrieztu vistas fileju un paipalu olas.
Mērcei sajauc visas sastāvdaļas kopā un pārlej salātiem.
Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru