pirmdiena, 2013. gada 27. maijs

Šampinjonu uzkoda


Lieliska uzkoda, kas iederēsies gan uz svētku galda, gan piknikā. Ātri pagatavojama, garda un sātīga. Šampinjonus var pasniegt gan siltā veidā, gan aukstā.

Sastāvdaļas:
20 šampinjoni, 1 sīpols, 3 ķiploka daiviņas, 2 ēd.k. majonēzes, 100 g siera

Šampinjonus nomazgā, izgriež kātiņus. Sīpolu, šampinjonu kātiņus un ķiplokus smalki sakapā un viegli apcep uz pannas. Atdzesē un sajauc kopā ar sarīvētu sieru un majonēzi. Masu pilda šampinjonu cepurēs un kārto uz cepamās plāts.
Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī uz 15 minūtēm, līdz virskārta kļuvusi zeltaina.
Lai labi garšo!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru